Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi ESENKÖY BELEDİYESİ GÜVENLİK KAMERALARINA YENİLERİNİ EKLEDİ!!!

ESENKÖY BELEDİYESİ GÜVENLİK KAMERALARINA YENİLERİNİ EKLEDİ!!!

Beldemizde, Belde güvenliği kapsamında güvenlik kameralarına bakım onarım yapılırken belirli noktalara yeni kameralar eklendi.

Asayiş olaylarında sağladığı kolaylıklar dikkate alındığında polisin işini kolaylaştıran suç unsurlarının önüne geçilmesi ve işlenen suçlarda faillerin yakalanması noktasında oldukça önemli görevler üstlenen güvenlik kameralarının bakımı yapıldı. Beldemizin çeşitli noktalarında yer alan güvenlik kameralarının belirli bir sıra ile tek tek bakım ve onarımları yapıldı. Mevcut arızalar giderilirken, yağışlı hava sebebiyle kamera üzerinde biriken toz ve çamur şeklindeki benzeri maddeler sebebiyle izleme kabiliyeti düşen kameralar temizlendi. Güvenlik kameraları teknik personeller tarafından vinçler kullanılarak bakımdan geçirildi. Bazı noktalara yenileri eklenerek güvenlik kameraları arttırıldı. Güvenlik kameraları sayesinde suç ve suçlularla mücadelede önemli aşamalar kaydedilebiliniyor.