Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi ESENKÖY ZABITA EKİPLERİMİZ BULDUĞU ZİYNET ALTIN DOLU ÇANTAYI JANDARMAYA TESLİM ETTİ!!!

Akşam saatlerinde otobüs durağında sahipsiz bir çanta fark eden ekiplerimiz,  çantayı zabıta noktasına teslim ettiler. Zabıta noktasında içinde çok sayıda ziynet eşyası olduğunu fark eden  Zabıta Amirimiz derhal Jandarmaya gerekli bilgileri aktarıp çantayı teslim etti. Yapılan anonslardan sonra Jandarma ve Esenköy Belediyesi zabıta ekiplerinin ortak çalışmaları sonucunda çanta sahibini buldu. Çanta sahibi Jandarma ve Ekiplerimize teşekkürlerini iletti.