Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi ÇOCUK PARKLARIMIZ YENİLENDİ!!!

ÇOCUK PARKLARIMIZ YENİLENDİ!!!

Belediyemiz, yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın sağlam temellerle büyümelerinin en doğru yolunun mutlu çocukluktan geçtiği felsefesi ile mevcut parkları yeniliyor. Çocuklarımızın oyun oynayan mutlu çocuklar olmaları için Başkanımız Özen Kaptan  “Göreve geldiğimiz günden bugüne beldemiz genelinde çocuk parklarının sayısını arttırmaya ve yenilemeye devam ediyoruz.  Tüm mahallelerimizde, eski parklarımızda yenileme çalışması yapıyoruz. Oyun parklarını yenilemekteki amacımız oyun alanlarında çocuklarımızın sağlıklı, güvenli bir şekilde yararlanmalarını sağlamak olduğunu" söyledi. Özellikle mevcut parkların zeminlerine kauçuk kaplama yaparak çocuklarımızın daha güvenli bir şekilde vakit geçirmeleri sağlanmaktadır.