Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi Diyanet İşleri Başkanımız Beldemizi Ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanımız Beldemizi Ziyaret etti.

Beldemizde bulunan Milli Eğitim Hizmetiçi Eğitim Tesislerinde düzenlenen "İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Eğitim Yönetimi ve Kalite Çalıştayı"na katılmak üzere Beldemizi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i Ak Parti Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Esenköy Belediye Başkanımız Özen Kaptan ile kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ ilk olarak Esenköy Merkez Camiinde Cuma Hutbesi verdi ve Cuma namazını kıldırdı.

Buradan Esenköy Milli Eğitim Hizmet İçi Eğitim Tesislerinde düzenlenen  "İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Eğitim Yönetimi ve Kalite Çalıştayı"na katılan Görmez burada bir konuşma gerçekleştirdi.