Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi Yalova Valimiz Sayın Esengül CİVELEK Beldemizi ziyaret etti.

Yalova Valimiz Sayın Esengül CİVELEK Beldemizi ziyaret etti.

Yalova Valimiz Sayın Esengül CİVELEK Beldemizi ziyaret etti. Esenköy Belediye Başkanımız Özen KAPTAN ile beraber Şelale mevkiine, giderek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.Başkanımız KAPTAN içme suyu projesi dahilinde yapılacak olan, su alma yapısı için açılan yoldan, Dere havzasına kayan kayaların çalışma dahilinde temizlenerek tekrar eski haline getireleceğini söyledi. Sosyal medya da çıkan haberlerin tek taraflı ve yanlı olduğunu bildiren Başkanımız, çalışmalarımız devam ediyor, çalışmalarımız bittiğinde şelalemizin tekrar eski haline döneceğini hepimiz göreceğiz, Beldemiz turizm beldesidir, biz de bu konuda çok hassasız, fakat cefa çekilmeden sefa sürülmüyor, yıllardır süren su sorunumuzu bu, su alma yapısıyla nihayete erdiriyoruz. 50 senelik su ihtiyacımızı karşılayacak olan bu proje su alma yapısıyla bitiriyoruz. Bu sene içersinde yapacağımız paket arıtma ile ilerde Beldemiz tertemiz su içecektir, diye bilgi verdi.