Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi Başkanımız Özen KAPTAN İller Bankası Genel Müdürü Tuncay KARAMAN ile görüştü.

Başkanımız Özen KAPTAN İller Bankası Genel Müdürü Tuncay KARAMAN ile görüştü.

Başkanımız Özen KAPTAN, İller Bankası Genel Müdürü Tuncay KARAMAN ile  makamında görüştü. Görüşmede Başkanımız, içme suyu projesi kapsamında sona gelindiğini ve artık Beldenin, su problemi kalmadığını söyleyerek arıtma tesislerinin yapılmasının başlatılabileceğini söyledi. Genel Müdür Tuncay KARAMAN Bey, Esenköy Belediye Başkanlığının içme suyu arıtma tesisi yapılması isteğinin Bankamıza ulaştığını ve 2013 yatırım planın alındığını, Sukap Projesi içinde, Beldeye bu tesisin kazandırılacağını bildirdi. İller Bankası Finansman Daire Başkanı Cihan ŞİMŞEK ise gerekli hazırlıkların tamamlandığını söyleyerek Nisan ayı içersinde ihaleye çıkarılabileceğini  ve 2013 yılında projeyi bitireceklerinin bilgisini verdi. Başkanımız Özen KAPTAN daha sonra Yalova Milletvekilimiz Sayın Temel COŞKUN'u da makamında ziyaret ederek, görüşmeler hakkında bilgi verdi.