Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yapılan etkinliklerle kutlandı. İlk tören  Liman içinde  yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Belediye Başkanımız Özen KAPTAN Atatürk Büstüne çelenk koydu. Beldemizde bulunan Kamu Kurum Kuruluşları ve Derneklerinde Atatürk Büstüne çelenk konulması ile Liman içindeki tören sona erdi. 2. Tören Havanın yağışlı olması sebebiyle Esenköy Belediye Düğün Salonunda yapıldı.  Belediye Başkanımız Özen KAPTAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı, Gençlerin Bayramını kutladı. Daha sonra Adnan KAPTAN İlköğretim Okulu Öğrencileri şiirler okudu ve folklor gösterileriyle tören sona erdi.