Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi Esenköyspor BAL ligine çıkma şansını son anda kaçırdı.

Esenköyspor BAL ligine çıkma şansını son anda kaçırdı.

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek takımı belirleyecek Play-Out maçında Esenköyspor, Armutlu Belediyespor'a son dakikalarda yediği penaltı golüyle 2-1 yenildi. Bu sonuçla  Yalova'dan BAL liginde mücadele edecek takım Armutlu Belediyespor oldu.

Yalova'yı bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Armutlu Belediyespor ile Süper Amatör Küme'yi şampiyon tamamlayan Esenköyspor, Play- Out maçında karşı karşıya geldi. Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabaka, büyük çekişmeye sahne olurken gülen taraf Armutlu Belediyespor oldu.

Müsabakaya Esenköyspor iyi başladı. Henüz 3. dakikada gelişen Esenköy atağında Ünsal, ceza sahası içinde yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ufuk, takımımızı1-0 öne geçirdi.

28. dakikada gelişen Armutlu Belediyespor atağında Cemal'in yaptığı ortaya arka direkte iyi yükselen Gökay, skora dengeyi getirdi: 1-1 . Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda karşılaşmaya yağmur arası verdi. Karşılaşmada 71. Dakika oynanırken aniden bastıran gök gürültüsü ve sağanak yağış nedeniyle maça ara verildi. Yaklaşık 9 dakikalık aranın ardından yağış dinince maçın hakemi karşılaşmayı yeniden başlattı. Normal sürede dakikalar 90'ı gösterirken gelişen Armutlu Belediyespor atağında Ferhat'ın müdahalesi sonrası Samet yerde kalınca hakem bir kez daha penaltı noktasına yürüdü. Topun başına geçen Bilal, Armutlu Belediyespor'u 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-1 Armutlu Belediyespor'un üstünlüğüyle bitti.

Karşılaşma sonrasında futbolcularımız büyük üzüntü yaşarken, Armutlu Belediyespor oyuncuları ise galibiyet sevincini yaşadı.

Centilmence geçen mücadele yüklü bir maç izlettirdikleri için Esenköyspor ve Armutlu Belediyespor'a teşekkür ederiz.

Armutlu Belediyespor kulübüne önümüzdeki sene BAL liginde başarılar diliyoruz.

Bu sene Yalova Süper Amatör Ligde Şampiyon olan ve bizleri sevince boğan bu başarıda en büyük emeği olan Futbolcular,teknik heyet ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.

SAHA: Yalova
HAKEMLER: Hakan Semerci ****, Serkan Gündoğan ****, Zeynur Çakırcı ****

ESENKÖYSPOR: Metin ****, Savaş ****(Dk 55 Onur ****), Şahin ****, Serhat ****, Ufuk ****(Dk 90+3 Emre ****), Fatih ****, Arif ****, Tunay ****, Adem ****, Ersin ****, Ünsal ****(Dk. 90+5 Engin ****)

ARMUTLU BELEDİYESPOR: Samet ****, Canberk ****, Bilal****, Cihan ****, Mehmet **** (Dk 46 Samet Ali****), Cemal **** (Dk. 90+5 İbrahim ****), Abdullah ****, Yiğit ****, Gökay ****(Dk. 90+7 Uğur Tugay ****), İsmail Gündüz ****, İsmail Temur ****

GOLLER: Dk.28 Gökay, Dk. 90 P.A Bilal (Armutlu Belediyespor). Dk. 3 P.A Ufuk (Esenköyspor)
SARI KARTLAR: Cihan, Ufuk, Arif, Samet Ali (Armutlu Belediyespor). Ersin, Savaş, Tunay, Ferhat (Esenköyspor).

Fotoğraflar : Kadir UÇAR