Anasayfa BELEDİYEMİZ Haber Arşivi ESENKÖYSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

ESENKÖYSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

2011-2012 Yalova Süper Amatör Lig Şampiyonu Esenköyspor  Yalova Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Harun KESER'den Şampiyonluk kupasını aldı. Esenköy Adnan Kaptan Futbol Sahasında gerçekleştirilen kupa törenini çok sayıda taraftarımız ve çevre Beldelerden gelen misafirler takip etti. Belediye Başkanımız Özen KAPTAN kupa töreni öncesi yaptığı konuşmada Belediye olarak spora ve sporcuya verdikleri önemi anlattı ve söz verdiğimiz gibi takımımızı tarihimizde ilk kez şampiyon yaptık dedi. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Spor Kulübü Başkanı Sinan BALCI ve Yönetim Kurulu üyeleri,Teknik Direktör Mehmet AKIN, futbolculara teşekkür eden Başkanımız Esenköyspor taraftarınada takımını yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Futbolcu ve Teknik kadrodan, 15 nisanda yapılacak BAL ligi eleme maçında daha büyük başarı beklediğini belirtti. Yapılan kupa töreninden sonra misafirlere yemek ikram edildi. Daha sonra Şampiyonluk Kupası, Sporseverler tarafından Futbol sahamızın yapımında büyük emeği geçen, spor aşığı merhum Adnan KAPTAN mezarına götürüldü. Adnan KAPTAN mezarı başında dualarla anıldıktan sonra şehir içinde yapılan konvoyla kutlamalara devam edildi.

Fotoğraflar : Kadir UÇAR